Jeg gennemfører hvert år nye rejseprojekter i regionen omkring det Sydkinesiske Hav for at holde fingeren på pulsen og uddybe foredragskataloget.

▶️ Den kinesiske feltarbejdslandsby genbesøgt efter tre årtier (2023) – klik her

Fra 23. november til 22. december 2023 vil jeg rejse til Kina og genbesøge landsbyen i den kinesiske autonome Guangxi region, hvor jeg boede et år som feltarbejdende etnografistuderende i 1992-1993. Gennem interviews og deltagerobservation vil jeg undersøge de sidste 30 års forandringers påvirkning af landsbyen. Resultaterne vil blive inkluderet i foredraget ‘Et liv med Kina’ fra januar 2024.

▶️ På motorcykel gennem det nordlige Vietnam (2024) – klik her

I 2024 vil jeg foretage en motorcykelrejse gennem det nordligste bjergrige Vietnam langs grænsen til Kina. Her findes Vietnams vildeste natur og en stor del af befolkningen er etniske minoriteter. Oplevelserne vil blive inkluderet i foredraget ‘På motorcykel fra Hanoi til Saigon’.

▶️ Besøg til Taiwans oprindelige befolkning (2025) – under forberedelse

I 2025 vil jeg foretage en motorcykelrejse til Taiwans centrale højland og det østlige Taiwan for at besøge den oprindelige befolkning. Resultaterne vil blive inkluderet i foredraget ‘På cykel rundt om Taiwan’.

▶️ Vandring i udvalgte sydøstkinesiske bjerge (2026) – under forberedelse

I 2026 vil jeg vandre i udvalgte sydøstkinesiske bjerge samt besøge Hakka-byen Tulou. Foreløbig plan inkluderer Tulou (Fujian), Wuyishan (Fujian), Sanqingshan (Jiangxi), Lushan (Jiangxi), Huangshan (Anhui) og Zhangjiajie (Hunan). Oplevelserne vil blive inkluderet i foredraget ‘Et liv med Kina’.

Foredragskatalog – klik her